Pinterest

Makaroni ar maltu liellopu gaļu un pupiņām karija mērcē

Kad klasiskas garšas satiekas ar drosmīgām garšvielu notīm, dzimst ēdieni, kuri pārsteidz un piesaista. Makaroni ar maltu liellopu gaļu un pupiņām karija mērcē ir lielisks tā piemērs – šī recepte apvieno sātīgus, aromātiskus makaronus un sulīgu maltu liellopu gaļu, savukārt pupiņas piešķir ēdienam patīkamu tekstūru un sātīgumu. Karija mērce spēlē galveno lomu, savijot visas sastāvdaļas maigā, bet vienlaikus izteiksmīgā garšvielu harmonijā, kas ikvienam kumosam piešķir neatkārtojamu dziļumu. Makaroni ar maltu liellopu gaļu un pupiņām karija mērcē ir ēdiens, kas būs ideāli piemērots gan ģimenes vakariņām, gan īpašiem gadījumiem, kad iecienītos makaronus gribas pasniegt nedaudz citādi – ar negaidītu un interesantu piesitienu.
Viegla
2 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
200 g maltas liellopu gaļas

200 g konservētu smalcinātu tomātu

100 g konservētas kukurūzas “Bonduelle

100 g konservētu balto pupiņu karija mērcē “Bonduelle

100 g Čedaras siera

12 g ķiploku

10 g paprikas pulvera

10 g cukura

10 g kaltētas raudenes

80 g saldā krējuma

200 g makaronu

sāls, malti melnie pipari

asie pipari

sīpolloki
Sastāvdaļas 2 porcijām
200 g maltas liellopu gaļas

200 g konservētu smalcinātu tomātu

100 g konservētas kukurūzas “Bonduelle

100 g konservētu balto pupiņu karija mērcē “Bonduelle

100 g Čedaras siera

12 g ķiploku

10 g paprikas pulvera

10 g cukura

10 g kaltētas raudenes

80 g saldā krējuma

200 g makaronu

sāls, malti melnie pipari

asie pipari

sīpolloki
  1. Solis 1
    Pannā apcep malto liellopu gaļu. Pierīvē ķiploku, pieber garšvielas un cep vēl 2–3 minūtes. Pannā ber pupiņas karija mērcē, kukurūzu, tomātus, pievieno sāli, piparus un cukuru. Karsē uz vidējas uguns 10–12 minūtes. Pēc tam mērcei pievieno saldo krējumu.
  2. Solis 2
    Kamēr mērce sautējas, uzvāra ūdeni, pievieno tam sāli un izvāra vēlamās formas makaronus al dente (skat. norādes uz iepakojuma).
  3. Solis 3
    Izvārītos makaronus sajauc ar pagatavoto mērci. Pārkaisa ar sarīvētu Čedaras sieru. Pēc tam uzliek pannai vāku un pasilda makaronus vēl 2–3 minūtes, līdz siers ir izkusis.
  4. Solis 4
    Dekorē ar asajiem pipariem un sīpollokiem. Makaroni ar maltu liellopu gaļu un pupiņām karija mērcē ir gatavi – labu apetīti!