Itāļu salāti
Itālijas garša kopā ar Bonduelle! Ar mocarellas sieru un dārzeņu daudzveidību jutīsies tā, it kā pusdienotu Itālijā.
Viegla
1 cilvēkiem
20 minūtes
Sastāvdaļas
1 porcijai
1 skārdene Bonduelle Inspiration turku zirņu 2x65 g
2 tomāti
1/2 citrona
1,5 ēd. k. olīveļļas
1 itāļu maize ciabata
1 ķiploka daiviņa
2 tējk. ciedru riekstu
apmēram 125 g mocarellas siera
Baziliks
2 tomāti
1/2 citrona
1,5 ēd. k. olīveļļas
1 itāļu maize ciabata
1 ķiploka daiviņa
2 tējk. ciedru riekstu
apmēram 125 g mocarellas siera
Baziliks
Sastāvdaļas 1 porcijai
1 skārdene Bonduelle Inspiration turku zirņu 2x65 g
2 tomāti
1/2 citrona
1,5 ēd. k. olīveļļas
1 itāļu maize ciabata
1 ķiploka daiviņa
2 tējk. ciedru riekstu
apmēram 125 g mocarellas siera
Baziliks
2 tomāti
1/2 citrona
1,5 ēd. k. olīveļļas
1 itāļu maize ciabata
1 ķiploka daiviņa
2 tējk. ciedru riekstu
apmēram 125 g mocarellas siera
Baziliks
- Solis 1Tomātus sagrieziet kubiņos. Pievienojiet citronu sulu, olīveļļu, sāli un piparus.
- Solis 2Apgrauzdējiet itāļu maizi. Ieberzējiet to ar ķiploka gabaliņu.
- Solis 3Pannā apgrauzdējiet riekstus.
- Solis 4Šķīvī lieciet mocarellas sieru, apkārt kārtojiet tomātus, turku zirņus, maizi. Visu apkaisiet ar sāli, pipariem un riekstiem.
Atklāj arī...