Pinterest

Ceptas olas meksikāņu gaumē ar pupiņām karija mērcē

Gribas brokastis, kas būtu ne tikai sātīgas, bet arī ar izteiksmīgu garšu? Tad ceptas olas meksikāņu gaumē ar pupiņām karija mērcē ir tas, kas noteikti jāizmēģina. Šajā receptē ir apvienotas tradicionālas ceptas olas un pupiņas aromātiskā karija mērcē, kas piešķir ēdienam īpašu pikantumu un siltumu. Ikvienā kumosā atklājas bagātīgā garšvielu harmonija, kurā savijas Meksikas un Āzijas virtuves garšas, radot jaunu un interesantu brokastu pieredzi. Šīs ceptās olas meksikāņu gaumē ar pupiņām karija mērcē ir lielisks veids, kādā sākt dienu, nodrošinot sevi ar enerģiju un labu noskaņojumu. Šis ir ēdiens, kad gribas kaut ko neierastu, bet vienlaikus gardu un sildošu. Tas ir krāšņs ēdiens, kas noteikti pārsteigs gan jūs, gan jūsu tuvos un mīļos.
Viegla
2 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
100 g konservētu balto pupiņu karija mērcē “Bonduelle

60 sīpolu

10 g ķiploku

10 g aso piparu

60 g sarkanās paprikas

150 g sasmalcinātu konservētu tomātu

2 olas

sāls, malti melnie pipari

eļļa

koriandrs

sīpolloki
Sastāvdaļas 2 porcijām
100 g konservētu balto pupiņu karija mērcē “Bonduelle

60 sīpolu

10 g ķiploku

10 g aso piparu

60 g sarkanās paprikas

150 g sasmalcinātu konservētu tomātu

2 olas

sāls, malti melnie pipari

eļļa

koriandrs

sīpolloki
  1. Solis 1
    Sīpolus un ķiplokus sasmalcina, apcep sakarsētā eļļā 2 minūtes, līdz apbrūnē. Pēc tam sasmalcina asos piparus un papriku, apcep kopā ar pārējiem dārzeņiem. Cep vēl 2–3 minūtes.
  2. Solis 2
    Pievieno konservētās pupiņas karija mērcē un tomātus. Pieber sāli, piparus un visu sajauc. Sautējumā izveido 2 bedrītes, tajās iesit olas un cep vēl aptuveni 8–10 minūtes (pannā ar vāku). Dekorē ar koriandra lapiņām un sīpollokiem. Gatavs! Jau varat baudīt šo gardo un sātīgo ēdienu – ceptas olas meksikāņu gaumē ar pupiņām karija mērcē!