Garša no Spānijas

Zaļo olīvu garša lieliski der kopā ar anšoviem un ir piemērota ikvienam uzkodu galdam. Gabaliņš Spānijas ikvienam!

neto svars: 300 g
sastāvdaļas

Ūdens, zaļās olīvas bez kauliņiem 37%, pildījums 10% (ANŠOVU pasta 6%, stabilizētāji: nātrija algināts, guāra sveķi, kalcija hlorīds), sāls, skābes: citronskābe, pienskābe, antioksidants: askorbīnskābe. Var saturēt kauliņus un to daļiņas.

Sastāv Zivju.

uzturvērtība

100g
Enerģija (kJ) 602 kJ
Enerģija (kcal) 146 kcal
Tauki (g) 15 g
Tostarp piesātinātās taukskābes (g) 3,0 g
Ogļhidrāti (g) 0,0 g
Cukurs (g) 0,0 g
Šķiedrvielas (g) 2,5 g
Olbaltumvielas (g) 1,3 g
Sāls (g) 3,25 g
pagatavošanas veids

Olīvas varat baudīt uzreiz!
uzglabāšanas nosacījumi

Uzglabat istabas temperatura vesa, sausa vieta.
Pec atveršanas glabat tira, aiztaisita ediena uzglabašanai paredzeta tvertne ledusskapi, ne augstaka ka 4°C temperatura, un izlietot septinas dienas.

Atklāj mūsu receptes

VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Salāti ar tomātiem un rukolu

    Ko iesākt maizi, kas palikusi cieta, un nevēlies to vienkārši izmest? Nelauz prātu, Bonduelle piedāvā risinājumu! Pārvērt šo maizi par lielisku ēdienu! Aicinām nobaudīt ārkārtīgi atsvaidzinošu recepti.

  • Pupiņu salāti
  • Sautējums

    Ātras un veselīgas vakariņas tikšanās reizei ar draugiem vai romantiskam vakaram ar tuvu cilvēku. Ja...