Garša no Spānijas

Zaļo olīvu garša lieliski der kopā ar anšoviem un ir piemērota ikvienam uzkodu galdam. Gabaliņš Spānijas ikvienam!

  
neto svars: 300 g neto svars bez šķidruma: 110 g
sastāvdaļas

Ūdens, zaļās olīvas bez kauliņiem 37%, pildījums 10% (ANŠOVU pasta 6%, stabilizētāji: nātrija algināts, guāra sveķi, kalcija hlorīds), sāls, skābes: citronskābe, pienskābe, antioksidants: askorbīnskābe. Var saturēt kauliņus un to daļiņas.

Sastāv Zivju.

uzturvērtība

100g
Enerģija (kJ) 602 kJ
Enerģija (kcal) 146 kcal
Tauki (g) 15 g
Tostarp piesātinātās taukskābes (g) 3 g
Ogļhidrāti (g) 0 g
Cukurs (g) 0 g
Šķiedrvielas (g) 2,5 g
pagatavošanas veids

Olīvas varat baudīt uzreiz!
uzglabāšanas nosacījumi

Uzglabāt istabas temperatūrā vēsā, sausā vietā.
Pēc atvēršanas glabāt tīrā, aiztaisītā ēdiena uzglabāšanai paredzētā tvertnē ledusskapī, ne augstākā kā 4°C temperatūrā, un izlietot septiņās dienās.

Atklāj mūsu receptes

VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Dārzeņu maisījums ar pupiņām un grūbām, ...
  • Salāti ar tomātiem un rukolu

    Ko iesākt maizi, kas palikusi cieta, un nevēlies to vienkārši izmest? Nelauz prātu, Bonduelle piedāv...

  • Pupiņu salāti