Ātri un garšīgi

“Lunch bowl” – garantēti veselīgs dārzeņu ēdiens, kas satur daudz uzturvielu un kuru jūs varat pagatavot vien dažu minūšu laikā. Ēdiena sastāvā esošie graudi un dārzeņi satur daudz šķiedrvielu un augu olbaltumvielu, tāpēc organismam tos ir viegli pārstrādāt.

neto svars: 250 g
sastāvdaļas

Ūdens, burkānu šķēlītes 19,9%, rehidratēti aunazirņi 17%, saldā kukurūza 15,6%, sarkanā kvinoja 7,6%, baltā kvinoja 7,6%, neapstrādāta olīveļļa 3,6%, sāls, timiāns, koncentrēta citrona sula, melnie pipari.

Šķiedrvielu avots, Olbaltumvielu avots .

Var saturēt Selerijas.

uzturvērtība

100g
Enerģija (kJ) 512 kJ
Enerģija (kcal) 122 kcal
Tauki (g) 3,1 g
Tostarp piesātinātās taukskābes (g) 0,4 g
Ogļhidrāti (g) 17 g
Cukurs (g) 2,1 g
Šķiedrvielas (g) 3,8 g
Olbaltumvielas (g) 4,6 g
Sāls (g) 0,77 g
pagatavošanas veids

Produktu var lietot aukstu. Lai pasildītu: karsējiet 1 minūti mikroviļņu krāsnī (800 W) vai pasildiet sakarsētā pannā 1–2 minūtes

uzglabāšanas nosacījumi

Uzglabat sausa vieta, istabas temperatura.

Atklāj mūsu receptes

VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļ...

    Kad gaisā vējo vasaras siltums, droši vien labākais veids, kādā pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem, ir kopā baudīt gardus, aromātiskus ēdienus zem klajas debess. Viens no šādiem ēdieniem varētu būt tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu, pazīstams arī kā “carnitas”, kas ļauj sajust Meksikas virtuves autentiskumu un siltumu. “Carnitas” – tradicionāls meksikāņu ēdiens, kas radies Centrālās Meksikas reģionā, kur cūkgaļa tiek lēnām vārīta savā sulā kopā ar dažādām garšvielām, līdz tā kļūst ļoti ...

  • Tako ar garnelēm, ananasiem un čili pupi...

    Iztēlojieties saulainu dienu, kad jūras vējiņš maigi glāsta seju, bet gaisā virmo tropu augļu aromāt...

  • Tako ar portobello sēnēm, marinētiem sīp...

    Kad gribas tādu ēdienu, kurā būtu apvienota bagātīga garša un uzturvērtība, tako ar portobello sēnēm...