sastāvdaļas
uzturvērtība
pagatavošanas veids
uzglabāšanas nosacījumi
Atklāj mūsu receptes
Kartupeļu salāti
Kartupeļu salāti – viegls un ātri pagatavojams ēdiens, kura bāzi veido vārīti kartupeļi. Ir ļoti daudz šo salātu variāciju, tāpēc šo ēdienu ikviens var viegli pielāgot savai gaumei un uztura vajadzībām. Kartupeļu salātus var pasniegt kā vieglu uzkodu, piedevu vai arī pamatēdienu. Izmēģiniet un atklājiet savu iecienītāko variantu!
Kraukšķīgi kukurūzas plācenīši ar grieķu jogurtu
Kad gribas kaut ko vieglu, kraukšķīgu un vienlaikus ar maigu garšu, kraukšķīgie kukurūzas plācenīši ar grieķu jogurtu ir ideāla izvēle. Šiem plācenīšiem ir patīkama tekstūra, un tajos apvienotas daudzas garšas nianses, kas savukārt lieliski sader ar maigo un svaigo grieķu jogurtu. Plācenīši ir viegls, bet vienlaikus arī sātīgs ēdiens, kas būs piemērots gan brokastīm, gan pusdienām, gan vakariņām. Kraukšķīgi kukurūzas plācenīši ar grieķu jogurtu – kraukšķīguma un krēmīgas tekstūras harmonija, kas iepriecinās jūsu garšas kārpiņas.
Grauzdiņš ar gvakamoli, kukurūzu un fetas sieru
Kad gribas kaut ko ātri pagatavojamu, bet vienlaikus arī īpaši gardu, grauzdiņš ar gvakamoli, kukurūzu un fetas sieru var būt perfekts risinājums. Tas ir ēdiens, kurā ir apvienota krēmīgā, svaigā gvakamole, saldā, nedaudz kraukšķīgā kukurūza un pikantais fetas siers. Katrā tā kumosā jūtams pārsteidzošais garšu līdzsvars. Šis grauzdiņš ar gvakamoli, kukurūzu un fetas sieru ir lieliski piemērots vieglām brokastīm, kā uzkoda vai arī kā stilīgs ēdiens draugu ballītei, kad gribas pasniegt kaut ko vienkāršu, bet vienlaikus izteiksmīgu un niansētu. Ilgāk negaidiet un izmēģiniet mūsu recepti jau tagad!