Mūsu ražošanas speciālisti rada receptes, kas maksimāli atklātu dārzeņu labākās īpašības. Sabiedrības vēlmes mainās, cilvēki izvēlas aizvien dabiskāku ēdienu, un mēs esam soli priekšā.
Cukuru saharozes formā pievienojam tikai tradicionālās receptēs (piemēram, ar tvaiku gatavotajiem burkāniem un zirnīšiem), lai mazinātu dabisko dārzeņu rūgtumu vai samazinātu atsevišķu sastāvdaļu skābumu.
Atsevišķiem “Bonduelle” izstrādājumiem, piemēram, dažāda veida kukurūzai nav nepieciešams pievienot cukuru, jo tā pati par sevi ir salda un kraukšķīga. Uz etiķetes norādītais cukuru daudzums ir dārzeņos, nevis pievienotajās sastāvdaļās, esošais cukuru daudzums.
Turklāt...
No 2014. gada mūsu produktu receptes ir:
“Bonduelle” ir viens no pirmajiem ražotājiem, kura produkti Francijā un citās valstīs tiek marķēti atbilstoši “Nutri-Score” marķēšanas sistēmai.