1. >Kopš 1853
  2. >Mazāk piedevu receptēs

Mūsu ražošanas speciālisti rada receptes, kas maksimāli atklātu dārzeņu labākās īpašības. Sabiedrības vēlmes mainās, cilvēki izvēlas aizvien dabiskāku ēdienu, un mēs esam soli priekšā.

Mazāk sāls

Mēs esam gatavi pārmaiņām un ieviešam tās. Lūk, kāpēc pēdējo 10 gadu laikā mūsu receptēs pastāvīgi tiek samazināts sāls daudzums.

No 2007. līdz 2012. gadam sāls daudzums konservētajos produktos tika samazināts par 5 %, bet saldētajos – par aptuveni 15-20 %.

Pievienotais cukurs? Tikai atsevišķos gadījumos

Cukuru saharozes formā pievienojam tikai tradicionālās receptēs (piemēram, ar tvaiku gatavotajiem burkāniem un zirnīšiem), lai mazinātu dabisko dārzeņu rūgtumu vai samazinātu atsevišķu sastāvdaļu skābumu.

Atsevišķiem “Bonduelle” izstrādājumiem, piemēram, dažāda veida kukurūzai nav nepieciešams pievienot cukuru, jo tā pati par sevi ir salda un kraukšķīga. Uz etiķetes norādītais cukuru daudzums ir dārzeņos, nevis pievienotajās sastāvdaļās, esošais cukuru daudzums.

Turklāt...

No 2014. gada mūsu produktu receptes ir:

  • Bez palmu eļļas
  • Bez piesātinātajām taukskābēm
  • Bez glikozes vai fruktozes sīrupa
  • Bez krāsvielām, konservantiem vai mākslīgiem garšas pastiprinātājiem

 

“Bonduelle” ir viens no pirmajiem ražotājiem, kura produkti Francijā un citās valstīs tiek marķēti atbilstoši “Nutri-Score” marķēšanas sistēmai.

 

 

Šis marķējums ir krāsu un burtu sistēma.

A burts zaļā krāsā nozīmē veselīgāku izstrādājumu, savukārt E burts sarkanā krāsā – mazāk
veselīgu izstrādājumu.

98 % “Bonduelle” izstrādājumu atbilst A un B kategorijai.