1. >Kopš 1853
  2. >Nulles atkritumi – prioritāte

Saskaņā ar pasaules bankas datiem līdz 2050. gadam atkritumu daudzums pasaulē var pieaugt par 70 %. Šā iemesla dēļ ir jāsamazina atkritumu daudzums un jāievieš jauni ieradumi. Par laimi, klimata pārmaiņu dēļ mainās arī uzvedība. Pareiza nākotnes izvēle ir šķirošana, pārstrāde un kompostēšana, taču vienai daļai tas nav tik vienkārši īstenojams.

Lūk, kādēļ mēs, “Bonduelle”, esam apņēmušies īstenot daudz iniciatīvu, lai atvieglotu pāreju pie jauna, atbildīgāka un apzinātāka patēriņa. Efektīvas pārstrādes sākums ir pārtikas pakošana!

 

Pārstrāde: līdz bezgalībai un aiz tās robežām!

Mūsu iepakojums ir ražots no pārstrādājamiem materiāliem, kas ir labāki mūsu planētai, nekā ierastie materiāli. Visas mūsu skārdenes un burkas ir pārstrādājamas. Mūsu mērķis ir līdz 2025. gadam nodrošināt, lai VISI mūsu iepakojumi būtu 100 % pārstrādājami vai daudzkārt izmantojami, ieskaitot plastmasas iepakojumu.

Mazāk plastmasas tīrākai planētai

Runājot par plastmasu, mēs pastāvīgi meklējam jaunus risinājumus un tos īstenojam. Ražojot iepakojumu, mēs strādājam pie ekoloģiska iepakojuma, svara optimizēšanas un maksimāli pārstrādātu un videi nekaitīgu materiālu izmatošanas. Esam samazinājuši plastmasas daudzumu iepakojumos par sešiem gramiem! Tas nozīmē par 46 % mazāku plastmasas patēriņu – aptuveni 550 tonnas gadā.

Tava kārta!

Arī patērētājiem ir svarīga loma nulles atkritumu ķēdē. Ja iepakojums ir pareizi sašķirots, to var pārstrādāt izejvielās. Tādējādi mēs varam izveidot ķēdi, kuru veido audzētāji, patērētāji un ražotnes.

Mūsu zirņu vai šampinjonu burkas varat izmantot citu pārtikas produktu uzglabāšanai vai ievārījumiem. Aizmirstiet par plastmasu! Esiet sveicināti bezgalīgajā pārstrādē!

Kā vēl mājās var glabāt atvērtas skārdenes vai burkas? Izmantojiet vaska salvetes! Dabisks pārtikas uzglabāšanas veids, neizmantojot pārtikas foliju. Turklāt vaska salvetes ir rotaļīgas un dekoratīvas.