1. >Kopš 1853
  2. >Mūsu solījums labākai pasaulei

Esam pārliecināti, ka daba ir mūsu nākotne, tāpēc esam devuši tai solījumu. Mēs to saucam par “B! paktu” (B! Pact): konkrētas saistības pret planētu, pārtiku un cilvēkiem.

Uzņēmums, kuram ir pozitīva ietekme

Klimata izmaiņas pasaulē pieprasa, lai mūsdienās uzņēmumi savā misijā iekļautu ilgtspējīgu attīstību, apņemtos mazināt ietekmi uz vidi un rīkotos atbildīgi. Mēs visi kopā radām veselīgāku pasauli.

Mēs vēlamies celt tiltu pārejai pie augu izcelsmes pārtikas, lai tiktu nodrošināta augstāka planētas un tās iedzīvotāju labklājība. Mēs apņemamies īstenot procesus, lai varētu saņemt “B Corp” sertifikātu.

“B-Corp” sertifikāts

Izmaiņas, kas ir saistītas ar konkrētu saistību uzņemšanos. Sertificēšanas iestāde “B Corp” definē, novērtē un atzīst saistības. Pēc audita veikšanas un ietekmes novērtējuma, šī iestāde sertificē uzņēmumus, kuri “vēlas pozitīvi ietekmēt sabiedrību un necenšas būt labākie pasaulĒ, bet gan labākie pasaulEI!” (vietne: https://bcorporation.eu/). Sertificētie uzņēmumi kļūst par piemēru citiem un paver ceļu pārmaiņām.

Uz šo “B Corp” sertifikātu mēs raugāmies kā uz lielisku iespēju, lai pilnveidotu mūsu sociālo un vides aizsardzības jomu. Apņemšanās iegūt sertifikātu ir iespēja soli pa solim mainīt mūsu uzņēmējdarbības kultūru, no esošās maiņas līdz darbības rezultātu pārskatīšanai.

B! pakts: saistības 2025. gadam

No “Bonduelle” dibināšanas brīža mēs saudzējam dabu un ņemam vērā cilvēku intereses ikvienā valstī, kurā veicam darbību. Ar šo iniciatīvu mēs vēlamies vēl vairāk izvērst savas vērtības, rūpēties par dabas labklājību, cienīt cilvēkus, bioloģisko daudzveidību un vidi.

Šī iniciatīva tika paziņota 2019. gadā, un tā apvieno “Bonduelle” saistības pret pārtiku, cilvēkiem un planētu!

Pozitīva ietekme uz planētu

Mēs īstenojam atbildīgu lauksaimniecību, izmantojot dažādas metodes, kā arī veicam dažādas produktu audzēšanas, sagatavošanas un pārdošanas pārbaudes, kas atklāj, kā vēl mēs varam pilnveidot šīs jomas.

Kādi ir mūsu nākotnes mērķi?

  • Lai līdz 2025. gadam 100 % apstrādājamās augsnes tiktu apstrādāta, izmantojot alternatīvus augsnes apstrādes veidus
  • Līdz 2035. gadam samazināt siltumnīcas efektu izraisošo gāzu emisiju par 20 %
  • Lai līdz 2025. gadam 100 % izmantoto iepakojumu tiktu pārstrādāti vai būtu daudzkārt izmantojami

 

Pozitīva ietekme uz pārtiku

“Bonduelle” apņemas pozitīvi ietekmēt arī pārtikas kultūru, veicinot atbildīgus ēšanas ieradumus.

“Luis Bonduelle” fonds ir daudzu iniciatīvas bagātu un brīnišķīgu cilvēku ideja, kas uzsākta ar vienu mērķi – rīkoties, lai mainītos attieksme pret ēdienu. Šā fonda vietnē ir publicēta noderīga informācija par ēšanas ieradumiem un pārtiku, bet tā organizētajos pasākumos tiek stāstīts par labiem uztura ieradumiem.