1. >Receptes
  2. >Šampinjonu un sarkano pupiņu plāceņi

Šampinjonu un sarkano pupiņu plāceņi

Viegli un ātri pagatavojams ēdiens, kas pārsteigs ikvienu! Lieliska alternatīva gaļas plāceņiem.
Viegla
4 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
4 porcijām
500 g konservētu “Bonduelle” sarkano pupiņu

1 ķiploka daiviņa

200 g šampinjonu

1 ola

1 skārdene tomātu biezeņa

60 g smalcinātas raudenes

Rīvmaize

Sāls, pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
500 g konservētu “Bonduelle” sarkano pupiņu

1 ķiploka daiviņa

200 g šampinjonu

1 ola

1 skārdene tomātu biezeņa

60 g smalcinātas raudenes

Rīvmaize

Sāls, pipari
  1. Solis 1
    Nosusinātas sarkanās pupiņas sajauc ar sasmalcinātu ķiploku, šampinjoniem, olu, tomātu biezeni, rīvmaizi, raudeni, sāli un pipariem.
  2. Solis 2
    Samitrina rokas un veido plāceņus, liek uz cepamā papīra.
  3. Solis 3
    Plāceņus cep cepeškrāsnī 200°C 10 minūtes. Plāceņus var pasniegt ar svaigiem salātiem.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Makaroni ar pupiņām un dārzeņiem karijā

    Pupiņas un makaroni šķiet nesavienojami, taču šoreiz tie lieliski sader kopā! Uzticies Bonduelle, un izmēģini šo recepti.

  • Taizemes sarkanais Red Thai karijs

    Pasaules virtuve kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Taizemi, kurā nogaršosi Red Thai...

  • Veģetārie tako