Pinterest

Salāti ar tomātiem un rukolu

Ko iesākt maizi, kas palikusi cieta, un nevēlies to vienkārši izmest? Nelauz prātu, Bonduelle piedāvā risinājumu! Pārvērt šo maizi par lielisku ēdienu! Aicinām nobaudīt ārkārtīgi atsvaidzinošu recepti.
Viegla
10 minūtes
10 minūtes

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas
1 porcijai
800 g nogatavojušos tomātus

100 g cietu maizi

100 g rukolu

1 ķiploka daiviņu

1 sauju melno Bonduelle olīvu

3 bazilika zariņus

6 ēdamk. olīveļļu

3 ēdamk. sarkanvīna etiķa

Sāli, piparus pēc garšas
Sastāvdaļas 1 porcijai
800 g nogatavojušos tomātus

100 g cietu maizi

100 g rukolu

1 ķiploka daiviņu

1 sauju melno Bonduelle olīvu

3 bazilika zariņus

6 ēdamk. olīveļļu

3 ēdamk. sarkanvīna etiķa

Sāli, piparus pēc garšas
  1. Solis 1
    Ar ķiploka daiviņu un ierīvējiet maizes šķēles un sagrieziet tās smalkākos gabaliņos.
  2. Solis 2
    Tomātus sagrieziet gabaliņos un lieciet salātu traukā kopā ar sagatavoto maizi. Pārberiet ar sāli un pievienojiet 4 ēdamkarotes olīveļļas. Samaisiet un atstājiet ledusskapī uz 1 stundu.
  3. Solis 3
    Ja nepieciešams, nomazgājiet un nosusiniet rukolu. Smalki sagrieziet olīvas un sasmalciniet baziliku. Visu sajauciet bļodā ar atlikušo eļļu, etiķi un pipariem.
  4. Solis 4
    Pirms pasniegšanas atstājiet ledusskapī vismaz uz 1 stundu.