1. >Receptes
  2. >Kartupeļu salāti ar āboliem un riekstiem

Kartupeļu salāti ar āboliem un riekstiem

Vidēji sarežģīta
5 cilvēkiem
20 minūtes
10 minūtes
Sastāvdaļas
5 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle” kukurūzas (425 ml)



500 g kartupeļu



2 gab. ābolu



1 sarkanais sīpols



10 gab. valriekstu



1 ēd. k. sinepju



1 ēd. k. medus



1 ēd. k. ābolu sidra etiķa



100 ml ūdens



Sāls, pipari, pētersīļi
Sastāvdaļas 5 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle” kukurūzas (425 ml)



500 g kartupeļu



2 gab. ābolu



1 sarkanais sīpols



10 gab. valriekstu



1 ēd. k. sinepju



1 ēd. k. medus



1 ēd. k. ābolu sidra etiķa



100 ml ūdens



Sāls, pipari, pētersīļi
  1. Solis 1
    Izvāra kartupeļus (var ar visu mizu). Vārītos kartupeļus sagriež gabaliņos un apcep pannā nelielā daudzumā eļļas.
  2. Solis 2
    Nomizo un sagriež sarkano sīpolu. Nomazgā ābolus un sagriež kubiņos.
  3. Solis 3
    Sasmalcina valriekstus.
  4. Solis 4
    Lielā traukā sajauc visas sastāvdaļas. Atsevišķā traukā sajauc sinepes, medu, etiķi un ūdeni.
  5. Solis 5
    Pagatavoto mērci sajauc ar pārējām sastāvdaļām. Pievieno sāli, piparus un pētersīļus.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Sautējums

    Ātras un veselīgas vakariņas tikšanās reizei ar draugiem vai romantiskam vakaram ar tuvu cilvēku. Ja meklē idejas receptēm un vēlies piedāvāt ko jaunu, izmēģini šo!

  • Indiešu vistas karijs

    Indijas receptes kopā ar Bonduelle! Šoreiz piedāvājam tavām garšu kārpiņām doties garšu ceļojumā uz ...

  • Īsta „Bruschetta“

    Kulinārie ceļojumi ar Bonduelle piedāvā Jums doties uz Itāliju. Uzkoda itāliešu gaumē, kas pārsteigs...