1. >Receptes
  2. >Cepeškrāsnī ceptas olas ar franču sautējumu ratatouille

Cepeškrāsnī ceptas olas ar franču sautējumu ratatouille

Viegla
4 cilvēkiem
20 minūtes
Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene gatavā franču maisījuma ratatouille

4 lielas olas

4 ēd. k. skābā krējuma

Smalkā sāls, svaigi malti pipari

Pasniegšanai: maize
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene gatavā franču maisījuma ratatouille

4 lielas olas

4 ēd. k. skābā krējuma

Smalkā sāls, svaigi malti pipari

Pasniegšanai: maize
  1. Solis 1
    Cepeškrāsni uzkarsējiet līdz 200°C temperatūrai.
  2. Solis 2
    Sadaliet ratatouille sautējumu četros trauciņos. Katrā trauciņā uz sautējuma lieciet 1 ēdamkaroti krājuma, pievienojiet sāli, piparus. Virsū iesitiet pa olai.
  3. Solis 3
    Trauciņus lieciet cepamajā plātī. Lejiet tajā karstu ūdeni, lai tas būtu trauciņiem līdz pusei un cepiet cepeškrāsnī 10–12 minūtes – atkarībā no tā, cik cietas olas vēlaties.
  4. Solis 4
    Izņemiet trauciņus no cepeškrāsns, apkaisiet ar sāli, pipariem un pasniedziet ar maizi.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Sautējums

    Ātras un veselīgas vakariņas tikšanās reizei ar draugiem vai romantiskam vakaram ar tuvu cilvēku. Ja meklē idejas receptēm un vēlies piedāvāt ko jaunu, izmēģini šo!

  • Indiešu vistas karijs

    Indijas receptes kopā ar Bonduelle! Šoreiz piedāvājam tavām garšu kārpiņām doties garšu ceļojumā uz ...

  • Sautējums meksikāņu gaumē

    Atklājiet jaunas garšas un domās pārcelieties uz saulaino Meksiku, pagatavojot sautējumu meksikāņu g...