Ja vēlaties noskatīties videoierakstu, jums ir jāpiekrīt Youtube sīkdatņu izmantošanai.
Cepeškrāsnī ceptas olas ar franču sautējumu ratatouille
Viegla
4 cilvēkiem
20 minūtes
Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene gatavā franču maisījuma ratatouille
4 lielas olas
4 ēd. k. skābā krējuma
Smalkā sāls, svaigi malti pipari
Pasniegšanai: maize
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene gatavā franču maisījuma ratatouille
4 lielas olas
4 ēd. k. skābā krējuma
Smalkā sāls, svaigi malti pipari
Pasniegšanai: maize
Solis 1
Cepeškrāsni uzkarsējiet līdz 200°C temperatūrai.
Solis 2
Sadaliet ratatouille sautējumu četros trauciņos. Katrā trauciņā uz sautējuma lieciet 1
ēdamkaroti krājuma, pievienojiet sāli, piparus. Virsū iesitiet pa olai.
Solis 3
Trauciņus lieciet cepamajā plātī. Lejiet tajā karstu ūdeni, lai tas būtu trauciņiem līdz
pusei un cepiet cepeškrāsnī 10–12 minūtes – atkarībā no tā, cik cietas olas vēlaties.
Solis 4
Izņemiet trauciņus no cepeškrāsns, apkaisiet ar sāli, pipariem un pasniedziet ar maizi.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts▶
Sautējums
Ātras un veselīgas vakariņas tikšanās reizei ar draugiem vai romantiskam vakaram ar tuvu cilvēku. Ja meklē idejas receptēm un vēlies piedāvāt ko jaunu, izmēģini šo!
Indiešu vistas karijs
Indijas receptes kopā ar Bonduelle! Šoreiz piedāvājam tavām garšu kārpiņām doties garšu ceļojumā uz ...
Sautējums meksikāņu gaumē
Atklājiet jaunas garšas un domās pārcelieties uz saulaino Meksiku, pagatavojot sautējumu meksikāņu g...