1. >Kopš 1853
  2. >Mūsu apņemšanās

2050. gadā uz zemeslodes dzīvos vismaz 9 miljardi cilvēku. 9 miljardi vīriešu un sieviešu, kam vajadzēs kustēties, ģērbties, strādāt, bet galvenais – ēst. Šai nākotnei mums ir jāsagatavojas jau tagad, nodrošinot tāda patēriņa veida pieejamību, kas vēl vairāk saudzē mūsu veselību un planētu. Mēs esam pārliecināti, ka daba ir mūsu nākotne, tāpēc esam uzņēmušies globālas saistības. Saucam to „The B! Pact”. Saistības pret planētu, pārtiku un cilvēkiem. Tagad ir pārejas periods, bet nākamā pietura ir 2025. gads!

PASAULEI

2025. gadā... mēs samazināsim savu ietekmi uz vidi un būsim vēl ekoloģiskāki.

Kopā ar mūsu partneriem lauksaimniekiem, tādiem kā Eloīza Tirū (Eloise Thirouin) un Hubertu Gave (Hubert Gave), mēs esam radījuši ilgtspējīgu saimniekošanas procesu, kurā mazāk nekā jebkad agrāk izmantos augu kopšanas produktus un minerālmēslojumu. Mūsu mērķis ir aizsargāt bioloģisko daudzveidību un līdz 2025. gadam ieviest alternatīvu ilgtspējīgu audzēšanas praksi.

„Bonduelle” komanda ir pārliecināta, ka labāk ir apgādāt ražotnes ar atjaunojamo enerģiju, samazināt atkritumu daudzumu līdz minimumam, pārstrādāt ūdeni... 2025. gadā mēs būtiski samazināsim savu oglekļa dioksīda pēdu, bet visi mūsu iepakojumi būs pārstrādājami vai otrreiz izmantojami.

PĀRTIKAI

2025. gadā... mēs piedāvāsim ilgtspējīgāku pārtiku

Dārzeņi ir mūsu planētas nākotnes ēdiens. Mēs uzlabosim kvalitāti, radīsim jaunas receptes, palielināsim ekoloģisko produktu sortimentu, izstrādāsim ekoloģisku iepakojumu, un vēl vairāk. 2025. gadā vēl vēlamies, lai visa Bonduelle grupa pozitīvi ietekmētu pasauli, mēs turpināsim attīstīt Luisa Bonduelles fondu, kura mērķis ir radīt ilgtermiņa un ilgtspējīgas pārmaiņas pārtikā.

CILVĒKIEM

2025. gadā... mēs stiprināsim savu darbinieku un sabiedrības labklājību!

Darbinieku iniciatīvas izraisa pārmaiņas! Sabiedriski projekti būs katra cilvēka ikdienas dzīves daļa... No Monreālas līdz Maskavai – mēs cenšamies, cik vien spējam. Mūsu mērķis – iesaistīt darbiniekus piedalīties „Bonduelle” transformācijā... neaizmirstot galveno mērķi: 2025. gadā mēs strādājam, lai vispār nebūtu nelaimes gadījumu darbā.