1. >Blog
  2. >Zaļo zirnīšu, ingvera un kokosriekstu plovs

Sastāvdaļas:

  • 280 g basmati rīsu
  • 150 g “Bondulle Vapeur” saldētu zaļo zirnīšu
  • 700 ml dārzeņu buljona
  • 200 ml kokosriekstu piena
  • 1 sīpols
  • 1/4 tējkarotes rīvēta svaiga vai kaltēta malta ingvera
  • 1 tējk. olīveļļas
  • 1 ēd. k. sāls
  • Koriandrs

Solis 1

Sīpolu nomizo un sasmalcina. Noskalo rīsus.

Solis 2

Pannā sakarsē eļļu. Eļļā apcep rīsus. Pievieno zaļos zirnīšus, ingveru un sāli.

Solis 3

Pielej kokosriekstu pienu un dārzeņu buljonu. Uzvāra, uzliek vāku un turpina vārīt uz lēnas uguns aptuveni 18 minūtes.

Pievieno garšvielas. Pasniedz ar koriandru.