Sastāvdaļas:
- 1 skārdene “Bonduelle” pupiņu tomātu mērcē
- 1 skārdene “Bonduelle” sviesta pupiņu
- Olīveļļa
- 1 neliels smalki sagriezts sarkanais sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 ēdamkarote smalcinātu asās paprikas garšvielu (pēc izvēles)
- 1 tējkarote sālītu kaperu, nomazgātu, nosusinātu un sagrieztu
- 2 ēdamkarotes svaigu smalcinātu pētersīļu
- 500 g vistas krūtiņas
1. solis
Sakarsētā pannā eļļā cep sasmalcināto sīpolu aptuveni 5 minūtes, līdz tas kļūst mīksts. Pievieno sasmalcinātu ķiploku un čili garšvielas, sajauc un pasautē vēl minūti, lai izdalītos aromāts.
2. solis
Samazina uguni, pievieno baltās pupiņas tomātu mērcē, kaperus un visu nedaudz pasautē. Pievieno piparus un pētersīļus.
3. solis
Vienlaikus citā pannā olīveļļā dažas minūtes no abām pusēm apcep vistas krūtiņu, līdz gaļa ir zeltaina.
4. solis
Pasniedzot vistas krūtiņu, kā piedevu pasniedz pagatavoto pupiņu maisījumu un sviesta pupiņas.