1. >Blog
  2. >Tvaikos gatavoti dārzeņi Vapeur!

“Vapeur” dārzeņi – tvaicēti dārzeņi. Pateicoties šai tehnoloģijai, dārzeņi nezaudē savas labākās īpašības: tie ir kraukšķīgi, saglabājas to garša, uzturvielas un šķiedrvielas.

“Bonduelle Vapeur” līnijā ir pieejami gan konservēti, gan saldēti dārzeņi. Tos pagatavot ir pavisam viegli, tāpēc gatavojot sātīgus ēdienus, ietaupīsiet laiku.

Interesants fakts – pākšaugi ir noderīgi ne tikai jums, bet arī planētai!

Ar nepacietību vēlaties nogaršot “Bonduelle Vapeur” līnijas produktus? Aicinām izmēģināt šo recepti:
Turku zirņu gnocchi ar sautētiem dārzeņiem
Jums būs nepieciešams:
1 skārdene “Bonduelle Vapeur” turku zirņu
290 g miltu + nedaudz miltu dēlīša apkaisīšanai
3 olas
1 iepakojums saldētā “Bonduelle” dārzeņu maisījuma (izvēlieties pēc savas gaumes)
Vispirms pagatavojiet gnocchi:
1. solis
Nosusiniet turku zirņus, sablendējiet tos un pakāpeniski pa vienai pievienojiet olas. Pēc katras olas pievienošanas sablendējiet maisījumu.
2. solis
Pievienojiet miltus. Turpiniet maisīt, līdz masa ir rūpīgi sajaukta, un ir izveidojusies stingra mīkla.
3. solis
Sadaliet mīklu četrās vienādās daļās. Uz miltiem apkaisītās darba virsmas izveltnējiet garas mīklas strēmeles.
4. solis
Sagrieziet strēmeles mazos gabaliņos. Izveltnējiet gabaliņu apaļāku un ar dakšiņu izveidojiet tajā iespiedumus. Nolieciet pagatavotos gnocchi uz dēlīša vai paplātes, kas apkaisīta ar miltiem.
5. solis
Lielā katlā uzvāriet ūdeni, pievienojiet tam sāli. Lieciet gnocchi katlā. Vāriet no vienas puses, pēc tam otras. Kad gnocchi uzpeld virspusē, izņemiet tos no katla ar putu karoti un nolieciet malā.
Pagatavojiet dārzeņus:
1. solis
Sakarsējiet lielu pannu, pagatavojiet tajā saldētos “Bonduelle” dārzeņus. Ņemiet vērā pagatavošanas ieteikumus, kas ir norādīti uz iepakojuma.
2. solis
Lieciet gnocchi pannā un sajauciet ar dārzeņiem. Ja nepieciešams, pievienojiet sāli un piparus. Pasniedziet siltu.