Sastāvdaļas:
Salātiem
- 1 tase kviešu
- 2 ½ tases ūdens
- 1 lauru lapa
- 1 tējkarote sāls
- 1 ½ tase “Bonduelle” turku zirņu
- ½ tase smalcināta sarkanā sīpola
- Ķiršu tomāti
- 1 tase kapātu burkānu
- 1 tase “Bonduelle” kukurūzas
- ½ tase smalcinātas paprikas
- 1 tase uz pusēm pārgrieztu vīnogu
- 1 tase sagrieztu zemeņu
- 1 tase gurķu
- 1 ēdamkarote citronu sulas
- Šķipsna sāls
- Spināti
- Mandeles
Mērcei
- ¼ baltvīna etiķa
- 1 ēdamkarote sinepju “Dijon”
- 1 ēdamkarote kļavu sīrupa
- 1 liela ķiploka daiviņa (samalta)
- ½ ēdamkarote sarkano piparu vai maltu melno piparu
- ½ tase olīveļļas
- ½ tējkarote sāls
2. solis
Kviešus vāra lielā katlā ūdenī, kuram pievienots etiķis, lauru lapa un sāls. Vāra aptuveni 35–40 minūtes, līdz kvieši ir mīksti. Pēc tam nolej ūdeni, izņem lauru lapu un noliek vēsā vietā. Bļodā liek sagrieztos sīpolus, tomātus, burkānus, papriku, vīnogas, zemenes un gurķus. Pievieno konservētos turku zirņus un kukurūzu.