Sastāvdaļas:
- 300 g “Bonduelle” saldētu tvaicētu zaļo zirnīšu
- Sauja piparmētru lapiņu
- 400 g biezpiena siera
- 200 ml piena
- 1 ēd. k. agara
- 1 tējk. olīveļļas
- Sezama krekeri vai cepumi pēc izvēles (smalcināti)
- 50 g kausēta sviesta
- Sāls un pipari
Solis 1
Zirnīšus vāra sālsūdenī aptuveni 10 minūtes.
Solis 2
Cepumus sajauc ar kausēto sviestu, pēc tam cepamajā formā veido cepumu pamatni.
Solis 3
Divas ēdamkarotes zaļo zirnīšu sajauc ar olīveļļu.
Solis 4
Pārējos zirnīšus sajauc ar biezpienu, piparmētru lapiņām, sāli un pipariem.
Solis 5
Katlā sajauc pienu un agaru. Visu pasilda, lai pulveris izkustu. Maisījumu sajauc ar biezpiena masu.
Solis 6
Masu kārto uz cepumu pamatnes. Ēdienu liek ledusskapī, līdz tas ir pilnībā sastindzis. Pasniedz, dekorējot ar atlikušajiem zaļajiem zirnīšiem.