1. >Blog
  2. >Lēcu zupa

Sastāvdaļas:

  • 1 skārdene “Bonduelle Vapeur” lēcu, 425 ml
  • 1 l dārzeņu buljona vai ūdens
  • 2 kartupeļi
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 2–3 ķiploka daiviņas
  • 2 ēd. k. miltu
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 2 lauru lapas
  • 3 piparu zirnīši
  • 1 tējk. aromātiskā majorāna
  • Sāls, pipari

1. solis

Sasmalcina sīpolu. Sīpolu apcep sviestā katlā.

2. solis

Pievieno miltus, visu sajauc. Pievieno garšvielas, sagrieztus kartupeļus un burkānus.

3. solis

Pielej buljonu vai ūdeni un vāra, līdz kartupeļi ir praktiski mīksti.

4. solis

Beigās pievieno lēcas, smalcinātu ķiploku un garšvielas.

 

Labu apetīti!