Sastāvdaļas:

  • 4 iepakojumi “Bonduelle” MINI kvinojas, 4x106 ml
  • 120 g dateļu
  • 130 g zemesriekstu sviesta
  • 80 g kokosriekstu eļļas
  • 10 g kakao
  • Rums pēc garšas
  • Kakao, kokosriekstu skaidiņas

1. solis

Sasmalcina dateles, sajauc tās ar kvinoju.

2. solis

Pievieno kokosriekstu eļļu, zemesriekstu sviestu, nedaudz ruma un kakao.

3. solis

Maisījumu liek ledusskapī uz 2 stundām.

4. solis

Izņem no ledusskapja un veido nelielas bumbiņas, kuras apviļā kakao vai kokosriekstu skaidiņās.

5. solis

Ēdienu var pasniegt gan neceptu, gan ceptu. Cep 10–15 minūtes cepeškrāsnī, 180°C temperatūrā.

 

Labu apetīti!