Veselīgi dārzeņi – veselam organismam
Nogriež ķiploka galviņas virsiņu, bagātīgi apslaka ar olīveļļu, uzkaisa sāli un piparus. Visu ietin folijā un cep cepeškrāsnī 25–30 minūtes.
Brokoļus pagatavo, ņemot vērā norādes uz iepakojuma.
Izspiež ķiploku no miziņas un kopā ar brokoļiem liek virtuves kombainā. Visu rūpīgi sasmalcina, līdz iegūst viendabīgu masu.
Masai pievieno krēmsieru, citrona miziņu, pierīvē nedaudz muskatrieksta, pēc tam pakāpeniski pielej olīveļļu, līdz iegūst krēmīgu tekstūru. Pievieno sāli un piparus.
Pannā apgrauzdē mandeles.
Uz maizes šķēlēm ziež pagatavoto smēriņu, uzkaisa mandeļu skaidiņas.