1. >Blog
  2. >Brīvais laiks pie dabas ar Lunch bowl – viegli un sātīgi

Silts un saulains laiks nozīmē, ka var aizvien vairāk laika pavadīt svaigā gaisā. No aizraujošiem piknikiem līdz aktīvi pavadītam brīvajam laikam – ikviens var atrast sev tīkamu nodarbi. Taču, lai aktivitāšu laikā nepietrūktu enerģijas un saglabātos labs noskaņojums, ir svarīgi parūpēties par ēdienu. Diemžēl ne vienmēr ir tik vienkārši izdomāt, ko ēst, atrodoties pie dabas, tāpēc bieži tiek izvēlēti mazāk sātīgi produkti vai tādi, kurus ir grūti pagatavot. Izeja – Bonduelle Lunch bowl maisījumi, kas ir sātīgi, gardi un ērti lietojami. Lūk, iemesli, kāpēc tā ir lieliska izvēle, pavadot brīvo laiku pie dabas.

 

Jau gatavs lietošanai

Viens no galvenajiem kritērijiem, izvēloties ēdienu, kad dodaties pavadīt brīvo laiku pie dabas, ir iespēja to ēst uzreiz. Tas ļauj taupīt laiku un veltīt to ēdiena baudīšanai vai konkrētai aktivitātei, piemēram, pārgājienam vai riteņbraukšanai. Turklāt sarežģītāku ēdienu pagatavošanai ir nepieciešama enerģija un resursi, kuri var nebūt pieejami, pavadot brīvo laiku pie dabas. Ar Lunch bowl maisījumiem viss ir ļoti vienkārši, jo produkti jau ir gatavi lietošanai un tos var ēst uzreiz. Ja vēlaties baudīt ēdienu siltu, maisījumu var pasildīt vien dažu minūšu laikā. Šo pagatavošanas veidu iesakām izmēģināt, ja plānojat kurt ugunskuru vai izmantot vienreizējo grilu, un jums būs līdzi ēdiena sildīšanai piemērots trauks.

Viegli paņemt līdzi

Dodieties piknikā, un jo īpaši, ja ir plānots aktīvi pavadīt laiku pie dabas, negribas apkrauties ar nevajadzīgiem vai grūti pārnēsājamiem priekšmetiem. Bonduelle Lunch bowl maisījumi ir iepakoti hermētiskos iepakojumos, kuri neaizņem daudz vietas, tāpēc tos būs viegli paņemt līdzi. Šos produktus bez lielām pūlēm varēsiet ielikt mugursomā vai somā, turklāt nebūs jāuztraucas par to, ka tie izlīs. Turklāt Lunch bowl maisījumi ir pielāgoti uzglabāšanai istabas temperatūrā, bet tas ļauj nodrošināt, ka ēdiens būs drošs patēriņam arī tad, ja netiks glabāts aukstuma somā.

Augsts uzturvielu saturs

Pārgājieni, kempings un citas aktivitātes pie dabas pastāvīgi prasa enerģiju. Sātīgi ēdieni, kuri satur daudz olbaltumvielu un saliktos ogļhidrātus, var palīdzēt uzturēt enerģijas līmeni un novērst nogurumu, lai jums pietiktu enerģijas izbaudīt brīvo laiku. Lunch bowl maisījumiem ir augsts uzturvielu saturs. To galvenās sastāvdaļas ir putraimi un dažādi dārzeņi, kas satur daudz organismam nepieciešamo vitamīnu un minerālvielu. Turklāt Lunch bowl maisījumos tiek izmantota augstākā labuma pirmā spieduma olīveļļa, kas bagātina ēdienus ar veselīgiem taukiem un antioksidantiem. Tāpēc tie ir veselīga, sātīga un uzturvielām bagāta izvēle, kas ir lieliski piemērota, pavadot brīvo laiku pie dabas.

Pielāgots dažādām gaumēm

Vēl viena Bonduelle Lunch bowl maisījumu priekšrocība – iespēja izvēlēties no trim dažādiem variantiem. Pirmais – sarkanās un baltās kvinojas, sagrieztu burkānu, turku zirņu un saldās kukurūzas maisījums. Otrais – speltas kviešu, zirņu, peruāņu pupiņu, sagrieztu ķiršu tomātu, grilētu sarkano papriku un zaļo olīvu maisījums. Trešais – bulgura (cieto kviešu), melno lēcu, grilētu sarkano papriku un baklažānu, kā arī sagrieztu ķiršu tomātu maisījums. Aicinām izmēģināt šīs dažādās garšu kombinācijas un atklāt savus favorītus.

Izbaudiet brīvo laiku pie dabas kopā ar sātīgajiem, viegli pagatavojamiem un gardajiem Bonduelle Lunch bowl maisījumiem. Pārliecinieties, ka sagatavot ēdienu piknikam pie dabas, pārgājienam vai ilgākam braucienam ar velosipēdu var būt vienkāršāk par vienkāršu.

  • Pusdienu maisījums ar bulguru un dārzeņiem

  • Pusdienu maisījums ar kvinoju un dārzeņiem

  • Pusdienu maisījums ar speltas graudiem un dārzeņiem