1. >Receptes
  2. >Augļu salāti

Augļu salāti

Viegli pagatavojama recepte karstām vasaras dienām, kad smagu ēdienu vienkārši negribas.
2 cilvēkiem
25 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 paciņa Bonduelle inspiration turku (auna) zirņu

100 g mannas

50 g granātābola sēklu

1 sauja pētersīļu

1 laims

Sāls, pipari, olīveļļa
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 paciņa Bonduelle inspiration turku (auna) zirņu

100 g mannas

50 g granātābola sēklu

1 sauja pētersīļu

1 laims

Sāls, pipari, olīveļļa
  1. Solis 1
    Uzvāriet 100 ml ūdens un pārlejiet ar to 100 g mannas.
  2. Solis 2
    Visu labi samaisiet, uzlieciet vāku un atstājiet uz 10 minūtēm, lai pastāv.
  3. Solis 3
    Mannai pievienojiet sāli, piparus, laima sulu un mazliet olīveļļas.
  4. Solis 4
    Pievienojiet granātābola sēklas un sīki sagrieztus pētersīļus.
  5. Solis 5
    Pievienojiet Bonduelle inspiration turku zirņus. Paturiet stundu, tad pasniedziet.